TALLERES INFANTILES > 2020 DAMARIS GELABERT

2020 DAMARIS GELABERT

 El 14 de Febrero Damaris Gelabert realizara un taller de estimulación musical para familias con niñ@s de 0 a 6 años.


“Veniu a cantar, ballar, tocar i escoltar música amb família amb les cançons de Totsona i amb les propostes i jocs musicals que us ensenyarà la Dàmaris. Veniu a compartir amb tota la família l’alegria, la connexió i el plaer de fer música junts.”


Des del més petit de la casa, fins al més gran, tots podeu gaudir i passar una bona estona aprenen a comunicar-vos amb aquest llenguatge que va més enllà de les paraules.


Utilitzant com a base el repertori de cançons de Tot Sona i entenen la música com un llenguatge imprescindible pel desenvolupament global de l’infant.--------  CONDICIONES  GENERALES  Y  PAGOS  --------


Para formalizar la inscripción es necesario rellenar la ficha de inscripción (descargar de la web) proceder al ingreso en concepto de reserva de plaza, y enviarla junto al resguardo bancario al email musicalp.claudefa@gmail.com.


NÚMERO DE CUENTA

ES68  3058  2606  7927  2060  1660

 

ANULACIÓN: Los gastos que puedan originarse por la reserva de plaza, correrán a cargo del alumno, y en caso de anulación por parte del alumno no será devuelta.

*La organización se reserva el derecho a modificar i/o cancelar el curso en función de la participación del alumnado.

2020 DAMARIS GELABERT
 
Documents adjunts:
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Entidad subvencionada por:Ministerio de Cultura Juventudes Musicales de España