CONÓCENOS
Subscriu-te a la
 
Actualitat i Concerts > Noticies
Documents adjunts:

Festival Internacional Serenates d´Estiu

Presentam el XLII Festival Internacional de Música Serentates d´Estiu Palma de Mallorca 2012 que es durà a terme entre el 1 i el 14 d´agost al Castell de Bellver.
13/07/2012

Eguany enceterà el festival el pianista Joaquin Achucarro que amb aquest recital de piano, celebrarem el 80è aniversari de Joaquín Achúcarro, un dels artistes més estimats i admirats pertot arreu. Els seus recents enregistraments en DVD amb la Simfònica de Londres i Sir Colin Davis, i amb la Filharmònica de Berlín i Sir Simon Rattle acrediten la seva categoria. Interpretarà un programa amb obres de Brahms, Schumann, Montsalvatge, Mompou i Chopin.

 

Els propers concerts, els dies 6 i 7 d´agost el  quintet de metalls Spanish Brass Luur Metals que és el més important a Espanya i des de fa 23 anys actua pertot arreu, amb llargues gires pels Estats Units. Té nombrosos enregistraments en disc compacte i DVD. Els seus programes especials per a públic infantil o familiar són molt valorats, com el que oferiran de Brass, Brass, Brass, que ja l’han vist més de 100.000 persones. El concert de dia 6 anirà a Benefici d´ASPANOB.

 

Tancarem el Festival Serenates d´Estiu el 14 d´agost amb Dmitry Sitkovetsky i Roger Vignoles al piano. Sitkovetsky és un dels artistes més habituals de les Serenates d’Estiu a Palma. Bé com a violinista, com un dels més importants de la seva generació, o com a director de la NES Chamber Orchestra. En aquesta ocasió, actuarà amb el pianista anglès Roger Vignoles, que és un dels pianistes amb més demanda i que actua pertot arreu amb els artistes més prestigiosos. El programa és un homenatge al llegendari violinista Fritz Kreisler, interpretant obres de Tartini, Grieg, Beethoven i del mateix Kreisler.

 

El festival l´organitza Joventuts Musicals de Palma i està patrocinat per l´Ajuntament de Palma i la col.laboració de l´Obra Social "La Caixa"

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Entidad subvencionada por:Ministerio de Cultura Juventudes Musicales de España