CONÓCENOS
Subscriu-te a la
 
Actualitat i Concerts > Noticies

Serenates d´Estiu 2011 a Palma de Mallorca

Conciertos del Festival Internacional de Música "Serenates d´Estiu" que se celebran anualmente en el Castillo de Bellver en Palma de Mallorca. Del 9 al 12 de agosto de 2011.
15/07/2011

41 FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA "SERENATES D´ESTIU" - PALMA DE MALLORCA

 

 

Dimarts 9 agost. Martes 9 Agosto. Tuesday 9 August. Dienstag 9 August.  21.30 h

 

 

KYOKO YONEMOTO, Violí / ANTONIO ORTIZ, Piano
Programa: Sonata 2 de Prokofiev / Praeludium et Allegro, Liebesleid, Liebesfreud i Tambourin Chinois de Kreisler /
                   Solo Sonata 3 de Ysaÿe / Sonata 2 de Ravel / Caprici Vals de Saint Saëns.
“És tradició del nostre festival convidar els millors violinistes del món, com Vengerov, Belkin, Kavakos, Bell, Mintz, Suwanai, Gringolts, Sitkovetsky, Midori, etc.. i ara presentam una de les millors violinistes del moment en un difícil recital, amb grans obres molt atractives i de gran virtuosisme. En la Gala aniversari 50 anys de JM de Palma, ja vam poder descobrir aquesta nova estrella en la seva breu intervenció. L’acompanya un altre dels grans talents de la nova generació d’excel•lents pianistes españols, que a pesar de la seva  joventut, ja exerceix la docència en l’ Escola Superior Reina Sofia a Madrid.”

 

 

Dimecres 10 agost. Miércoles 10 Agosto. Wednesday 10 August.  Mittwoch 10 August.  21.30 h

 

 

RITA
Òpera còmica en un acte de Gaetano Donizetti. Llibret de Gustave Vaëz
Rita: Ana María Pinto / Beppe: Rui André dos Santos / Gasparo: Job Tomé / Piano: Ángel González
“Aquesta òpera còmica, també titulada L’espòs maltractat, es desenvolupa al llarg d’un sol acte. Els protagonistes són tres: Rita, Beppe i Gasparo, soprano, tenor i baríton, respectivament. És una òpera en part escenificada que depèn sobretot dels gestos escènics de cada participant. Una taula, dues cadires i el piano de coa faran així mateix d’escenari.”

 

 

Dijous 11 agost. Jueves 11 Agosto. Thursday 11 August.  Donnerstag 11 August.  A BENEFICI D’ASPANOB. 21.30 h

 

 

Serenata per a nins / Serenata para niños / Serenade for children
ARA MALIKIAN ENSEMBLE
Programa: El violinista sobre la teulada / El violinista sobre el tejado / Fiddler on the Roof
“Novament i per a Joventuts Musicals, torna al festival  per quarta vegada el genial i carismàtic violinista libanès-armeni, juntament amb el seu acostumat grup d’excel•lents músics. En aquesta ocasió ens ofereix el seu nou programa per a nins, amb obres de Schubert, Brahms, Rachmaninoff, Paganini, Sarasate, Dvorak, etc..que presenta el mateix artista. Sens dubte un concert per a recordar i per a formar les noves generacions de melòmans a Mallorca”.

 

 

Divendres 12 agost. Viernes 12 Agosto. Friday 12 August.  Freitag 12 August.  21.30 h

 

 

IVÁN MARTÍN, Piano
GALDÓS ENSEMBLE ( Sheila Gómez, Violí / Daniel Lorenzo, Violí /Juan Pablo Alemán, Violoncel / Francesc Aguiló, Violone / Carlos Oramas, Tiorba).
Programa: 3 Sonates del Pare Soler / Fantasia de Mozart / 3 Concerts per a piano i corda Kv107 de Mozart / Sonata num.2 de Clementi / Concert de Schröter.
“Per primera vegada a Bellver, tenim el nou valor de la interpretació a Espamya, un pianista amb una projecció nacional i internacional molt important i que ens oferirà un interessantíssim programa amb els 3 primers concerts del genial Mozart, i altres obres dels seus contemporanis. El Galdós Ensemble està format per cinc dels millors instrumentistes espanyols. Acaben d’enregistrarr aquests concerts de Mozart i Schröter per a  la Warner, disc compacte que sortirà a la tardor.”

 

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Entidad subvencionada por:Ministerio de Cultura Juventudes Musicales de España