CONÓCENOS
Subscriu-te a la
 
CONCURS INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CAMBRA > XV edició (2013)

XV edició (2013)

La XV edició del Concurs Internacional de Música de Cambra CIUTAT DE VINARÒS té inscrits un total de 5 grups, vinguts des de València, Barcelona, Castelló i Cadis.

El jurat d’aquesta edició està format per:

  • INÉS BORRÀS Ha estat guanyadora de diversos concursos de piano i música de cambra. Ha col·laborat amb el músic Carles Santos en els seus espectacles “La pantera imperial” (1997) i “Brossalobrossotdebrossat” (2008).

 

  • GABRIELLE DEAKIN:Actualment és el primer violoncel de la Camerata Eduard Toldrà i violoncel·lista del recentment format Quartet Barcelona Concertante. Combina la seva activitat com a intèrpret amb la docència del violoncel i la música de cambra a l’Escola de Música Municipal “Robert Gerhard” de Valls.

 

  • SERGI PERELLÓHa impartit cursos de perfeccionament en la Comunitat Valenciana, Castella-Lleó, Andalusia i Galicia. Ha col·laborat en diferents grups de cambra i Orquestres. Actualment és professor de clarinet i Cap d’Estudis en el Conservatori Professional “Tenor Cortis” en Dènia i membre de l’Ensemble Llevant.

 

  • ÒSCAR SENÉN: Tubista, compositor i director, forma part de la Societat Musical “La Alianza de Vinaròs”. Després d’haber acabat el grau superior de tuba a Barcelona va ingressar a l’escola de música de Boston.

 

 

 

  • DAVID MAGRANÉ: Actualment, dirigeix la Banda i l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Sabadell. Com a intèrpret de trompa, va participar en moltes formacions de cambra i orquestrals. Actualment, la seva vessant creativa i d’intèrpret se centra completament en el seu projecte de Metal Simfònic “Suddenlash” que comparteix amb la cantant Lidia Guglieri.

 

Actes del concurs:

Divendres 8 de novembre 

21h: concert inaugural

DUO SATZ (xelo, piano) guanyadors 1er premi del 2012 

 

Dissabte 9 de novembre 

16,30h: Inici Audicions Fase Final.

20h: Acte de clausura:

  • Lliurament de premis.

  • Concert de guardonats.

 

Junta JM Vinaròs

XV edició (2013)
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Entidad subvencionada por:Ministerio de Cultura Juventudes Musicales de España