placeholder

CONCERT: AGNÈS MAURI I BENEDEK HORVÁTH  

Agnès Mauri, viola · Benedek Horváth, piano

 

La violista Agnès Mauri es presenta a la Xarxa de Músiques amb un programa imaginatiu i divers que li permet demostrar perquè és una de les nostres solistes amb més projecció.

 

Recentment guardonada al concurs El Primer Palau, la crítica destaca d'ella "la seva presència escènica, la qualitat del so i una maduresa interpretativa inusual". Ha actuat en festivals com el Lucerne Festival in Summer i el Kammermusikfestival Basel a Suïssa, l'International Musicians Seminar-Prussia Cove a Anglaterra, el Festival Castell de Peralada a Catalunya, el Schleswig-Holstein Musik Festival a Alemanya o el Viola Space 2015/Tokyo International Viola Competition al Japó. Ha enregistrat per a Catalunya Música i per a TV Man Union al Japó. És membre del grup de cambra Cosmofonia Ensemble. Ha tocat amb músics com Conradin Brotbek, Silvia Simionescu, Adelina Oprean, Anke Dill, Barbara Doll o Felix Renggli. Ha estudiat amb Jonathan Brown i el Quartet Casals a l'ESMUC, on ha obtingut les màximes qualificacions, i amb Thomas Riebl a la Universität Mozarteum Salzburg. Actualment està cursant estudis de màster amb Silvia Simionescu a la Hochschule für Musik Basel i rep classes addicionals de viola barroca a la Schola Cantorum Basiliensis. Ha rebut també influència d'artistes com Tabea Zimmermann, Kim Kashkashian, Nobuko Imai, Lars Anders Tomter, Garth Knox o Ferenc Rados. Agnès Mauri toca una viola francesa del luthier Jean-Louis Prochasson.

 

Programa:

G. P. Telemann: Fantasia núm. 7, TWV 40:20

P. Hindemith: Sonata per a viola i piano,

op. 11 núm. 4

R. Schumann: Peces de fantasia op. 73

M. Oliu: Jardins del Silenci (2016) Dedicada a Agnès Mauri.

Obra encàrrec de la Fundació de Música Ferrer-Salat i JM Catalunya

S. Prokofiev: Romeu i Julieta, 4 peces del ballet

(arr. V. Borisovsky)

 

Este web utiliza "cookies" propias y de terceros para ofrecerle un mejor servicio, al navegar el usuario acepta su uso. Más información
ACCEPTAR