placeholder

CONCERT + VERMUT: COSMOS QUARTET  

CONCERT 1: COSMOS QUARTET

 

Concert amb vermut als jardins de L'Enrajolada per gaudir d'un dels millors quartets de corda del moment. 

 

El Cosmos Quartet neix de l'amistat i complicitat de quatre músics catalans que cobreixen dues generacions. Malgrat la seva joventut com a grup, el Cosmos Quartet ha aconseguit un ampli reconeixement en diversos concursos nacionals i internacionals, i s’ha proclamat guanyador al I Concurso Internacional de Música de Cámara de Castilla y León, al concurs internacional de música de cambra Mirabent i Magrans de Sitges, i a l’ISA Festival, on va ser guardonat amb el Kammermusik-Preis i l’Artis Quartett-Preis.

 

Recentment, ha estat guardonat amb el tercer premi a The Carl Nielsen International Chamber Music Competition celebrat a Copenhagen. El quartet ha estat convidat a participar en diferents festivals com l’East Neuk Festival a Escòcia, l’Internationale Sommerakademie Mozarteum a Salzburg, el Festival de Música de Cámara Fundación Monteleón a León o l’Académie Musicale de Villecroze a França.

 

Programa

J. Haydn: Quartet op.74 núm.1 en Do Major

F. Mendelssohn: Quartet op.13 núm. 2 en La menor

B. Bartók: Quartet núm. 5 Sz.102

Este web utiliza "cookies" propias y de terceros para ofrecerle un mejor servicio, al navegar el usuario acepta su uso. Más información
ACCEPTAR