placeholder

AIRAM DIONIS, flauta - GUIDA MIRÓ, piano / SOFI FORENC, piano

X Cicle de Joves Talents Maria Vilardell Viñas

Programa

Sofi Forenc, piano

JOHANN SEBASTIAN BACH: de l'Àlbum d'Anna Magdalena Bach

núm. 3 Minuet. Moderato

núm. 4 Minuet. Con moto

Airam Dionis, flauta i Guida Miró. piano

FRANZ SCHUBERT: Introducció i Variacions per a flauta i piano (Trockne Blumen)

KARG ELERT: Sonata Arpeggione Op. 140

ERAR GRIEG: Stimmungen I (Resignació), III (Galop)

JOHN RUTTER: Suite Antique

CARL REINECKE: Balade Op. 288

Veure biografies

Biografies

Sofi Forenc, piano

La Sofi Forenc va néixer el 2014 a Castellcir de pares polonesos.  Va començar a estudiar música fa un any per un regal de Reis. Va descobrir que la música li agradava molt i després d’estudiar el piano 6 mesos amb la Nona Arola, ja va participar al Campus Musical del Moianès amb professors com el Ricard Rovirosa, la Laia Masramon i el Xavier Ricarte. Va fer música de cambra amb un trio de violí, cello i piano i això va fer que comencés també a tocar el violí. Paral·lelament estudia ballet a Moià i cor a l’Escolania de Castellterçol, amb la qual el passat mes de gener va debutar al Palau de la Música com a solista de la cantata de Narcis Bonet Ho sap tothom i és profecia. Té molt clar que vol ser concertista i viatjar arreu del món.

Airam Dionis, flauta

Airam Dionis és un flautista de 23 anys graduat el 2022 en la carrera d’Interpretació al Conservatori del Liceu i actualment cursa l’últim curs de la carrera de Pedagogia musical, també en aquest centre. Aquest any també està fent un postgrau a Forum Musikene a Madrid.

Com a formació complementaria ha fet masterclass amb professors d’alt nivell com: Emmanuel Pahud, Julien Baudiment, Jacques Zoon i Salvador Martínez entre d’altres.

A nivell professional ha treballat en diverses escoles, com son: L’Escola de Música de Barcelona, Ut Escola, Tri-tò, Art músic i actualment a l’Escola d’Arts en Viu del Prat de Llobregat.

Ha participat a diverses orquestres. Des del 2017 és músic Titular de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB), des del 2019 ha estat participant a la Jove Orquestra Simfònica del Vallès (JOSV) i aquí ha fet d'academicista durant l’any 2021. Al 2023 ha participat com a Academicista a la Frank Schubert Filharmonia (FSF) i a l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) participa actualment com a col·laborador.

Guida Miró, piano

Va iniciar els seus estudis artístics a l’Institut Escola Artístic Oriol Martorell, on va començar als 6 anys. Allà va cursar el Grau Professional de Música de piano clàssic amb la professora Meritxell Gumà. Actualment, està continuant la seva formació a l’ESMUC, on està duent a terme els estudis de Grau Superior d’Interpretació amb el professor Jordi Masó.

Compagina l’estudi del piano amb la formació del cant clàssic. S’ha format amb professors com Ulrike Haller i Oriol Rosés, i actualment canta al Cor de Noies de l’Orfeó Català, així com també ha col·laborat en alguns programes del cor de l’Orfeó. Ha estat dirigida per directors com Ludovic Morlot, Andrés Salado, Xavier Puig, o Simon Halsey. També ha participat en diversos concursos. Ha guanyat el primer premi exaequo en el Concurs de Música de Cambra Higini Anglès de Reus, així com la segona posició al també concurs de música de cambra Sant Anastasi de Lleida. Recentment, ha quedat semifinalista al Concurs del Campus de Joventuts Musicals de Moià.
 

Una proposta de

Concurs del Campus Musical del Moianès
Airam Dionis-Guida Miró
Airam Dionis-Guida Miró
Sofi Forenc
Sofi Forenc
08/04/23
18:00 h
Auditori de Sant Josep (Moià) 
Gratuït

Més artistes

ARIADNA CORNADÓ, flauta / FELIU CASANOVA, violoncel
X Cicle de Joves Talents Maria Vilardell Viñas
Cicle Joves Talents
10.06.23
JAN CORBELLA, clarinet - FERRAN MIR, piano
X Cicle de Joves Talents Maria Vilardell Viñas
Cicle Joves Talents
06.05.23
OT ORTEGA, piano
X Cicle de Joves Talents Maria Vilardell Viñas
Cicle Joves Talents
13.05.23
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR