placeholder

JAN CORBELLA, clarinet - FERRAN MIR, piano

X Cicle de Joves Talents Maria Vilardell Viñas

Programa

NORBERT BURGMÜLLER: Duo Op. 15 (1834)
FRÉDÉRIC CHOPIN: Scherzo n. 2, Op. 31 (1837)
JOHANNES BRAHMS: Balada, Op. 118 n. 3 (1893)
BÉLA KOVACS: Homenatge a Debussy (1994)
GIACOMO MILUCCIO: Rapsòdia per a clarinet sol (1979)
JOSEPH HOROVITZ: Sonatina per clarinet i piano (1981)

Veure biografies

Biografies

Jan Corbella. clarinet

Jan Corbella Rigual, nascut a Sant Pere de Ribes l'any 2001, és un apassionat de la música que compagina els seus estudis musicals a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb la carrera de Psicologia a la Universitat de Barcelona (UB).
Com a quart fill d’una família orquestrada en el món musical, el seu primer contacte amb la música va ser gràcies a la seva mare, Eugènia Rigual, que, com a bona apassionada de la música clàssica, el va introduir a la famosa “Rhapsody in Blue”, i li va fer despertar una enorme curiositat instintiva cap al clarinet.
Va iniciar la seva trajectòria musical a l’Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Monsterrat (ECMM) de Vilanova i la Geltrú de la mà dels professors Miquel Bagó i posteriorment Jordi Pons, fins que va entrar a l'ESMUC, d'on n'és actualment alumne d'interpretació de clarinet amb el professor Joan Enric Lluna i rep la influència d'altres músics com Laura Ruiz Ferreres.
A més a més, ha participat en diferents cursos orquestrals, interpretatius i cambrístics, i ha estat membre de diverses orquestres joves com la JOSA, la JOSPAG, la JOSB i la JOCG.
La seva curiositat li permet ser un músic polifacètic amb ganes de seguir evolucionant i continuar desenvolupant-se com a intèrpret.

Ferran Mir, piano

Ferran Mir Garcia va iniciar els estudis de piano amb 10 anys com una extraescolar de la seva escola. Amb 15 anys va accedir al CEM de Terrassa per cursar el grau professional amb Ricard Rovirosa com a professor. Després de passar-hi dos anys, va cursar un any a l’Escola de Música de Barcelona amb el professor Albert Attenelle i actualment està al primer curs dels estudis superiors al Conservatori Superior de Música del Liceu amb el mateix professor.

Una proposta de

Concurs del Campus Musical del Moianès
Jan Corbella i Ferran Mir
Jan Corbella i Ferran Mir
06/05/23
18:00 h
Auditori de Sant Josep (Moià) 
Gratuït

Més artistes

AIRAM DIONIS, flauta - GUIDA MIRÓ, piano / SOFI FORENC, piano
X Cicle de Joves Talents Maria Vilardell Viñas
Cicle Joves Talents
08.04.23
ARIADNA CORNADÓ, flauta / FELIU CASANOVA, violoncel
X Cicle de Joves Talents Maria Vilardell Viñas
Cicle Joves Talents
10.06.23
OT ORTEGA, piano
X Cicle de Joves Talents Maria Vilardell Viñas
Cicle Joves Talents
13.05.23
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR