placeholder

ARIADNA CORNADÓ, flauta / FELIU CASANOVA, violoncel

X Cicle de Joves Talents Maria Vilardell Viñas

Programa

Feliu Casanova, cello

J.S. BACH: Preludi de la Suite núm. 1 per a cello sol

Ariadna Cornadó, flauta / Xavier Ricarte, piano

N. PAGANINI (1782, Itàlia - 1840, França)
Caprice No. 11, Op. 1

W. A. MOZART (1756 - 1791, Àustria)
Andante en Do Major, KV 315

DOINA ROTARU (1951, Romania)
“Légende” per Flauta i Ressonador

R. SCHUMANN (1810 - 1856, Alemanya)
Tres Romances per Flauta i Piano, Op. 94

C. Ph. E. BACH (1714 - 1788, Alemanya)
Concert per Flauta en re menor, Wq. 22

Veure biografies

Biografies

Feliu Casanova, violoncel

En Feliu Casanova i Seró és de Rellinars i va néixer el 20 d’ abril de 2011, va començar a estudiar violoncel als 6 anys al CEM (Centre d’educació musical de Terrassa) amb el profesor Ferran Bardolet i Rifà. Actualment està cursant els estudis amb la professora Sveta Trutska.
Forma part de l’ orquestra infantil del CEM i del grup de viol·loncelistes “Encordats”.
Va debutar com a solista el 20 de juny de 2021 a l’auditori de LaFACT de Terrassa amb la peça El Cigne de Saint-Saens, acompanyat del prestigiós pianista Ricard Rovirosa.
L’ estiu del 2022 va participar al Campus musical de Moià i va rebre una beca pel campus d’aquest any 2023.
L’any vinent té la intenció de començar els estudis de Grau Professional.

Ariadna Cornadó, flauta

Ariadna Cornadó Restoy, nascuda a Viladecavalls (Barcelona) el febrer de 2002 és estudiant de tercer curs de Grau Superior de Flauta Travessera amb la professora i solista internacional Júlia Gállego al Conservatori Superior del Liceu becada amb la Beca a l'excel·lència per la Fundació de Música Ferrer-Salat.
Ha estat músic titular de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (2019 - 2022) i de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (2020 - 2022), on ha pogut ser partícep de grans produccions simfòniques i aprendre de grans directors com Manel Valdivieso, Josep Caballé Domenech o Christian Vásquez. Destaca també la seva participació com a “academista” amb la Neues Orchester Basel el març de 2023.
Va finalitzar el Grau Professional de Música i el Batxillerat Artístic Musical a l'IEA Oriol Martorell l'any 2020 amb Eulàlia Rosell, i al llarg dels seus estudis ha pogut rebre formació de cambra per part de músics com Ricard Rovirosa, Ferran Bardolet o Olga Kobekina.
Paral·lelament, ha rebut masterclass de grans flautistes de renom internacional com Julien Beaudiment, Andrea Lieberknecht, Elisabet Franch, Wally Hase, Mario Caroli, Pirmin Grehl, Paolo Taballione o Jacques Zoon entre d’altres, i ha pogut formar part de festivals internacionals com Tampere Flute Fest o Bachelona.

Una proposta de

Concurs del Campus Musical del Moianès
Ariadna Cornadó
Ariadna Cornadó
Feliu Casanova
Feliu Casanova
10/06/23
18:00 h
Auditori de Sant Josep (Moià) 
Gratuït
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR