placeholder

CONCERT 500: Tempus Trio

Maria Tió, violí / Ferran Bardolet, violoncel / Ricard Rovirosa, piano
500 concerts a Joventuts Musicals & 5 anys de Tempus Trio

Amb aquest concert, Joventuts Musicals de Moià arriba al seu concert número 500. I, paral·lelament, els nostres artistes residents, el Tempus Trio, inicien el seu 5è aniversari de vida musical.

No podíem, doncs, trobar una millor confluència en els astres per fer un concert que celebri tots dos aniversaris i perduri en la nostra memòria. Tan de bo sigui el principi d'altres 500 concerts més i que aquests 5 anys de carrera es converteixin en una llarga trajectòria damunt dels escenaris. I que vosaltres, el nostre públic, sigui allà per gaudir-ho.

Programa

I

WOLFGANG AMADEUS MOZART
Trio amb piano en Do major núm.5, K.548   

SERGEI RAKHMÀNINOV
Trio  amb piano Élégiaque en Sol menor, núm. 1

II

FELIX MENDELSSOHN
Trio amb piano núm.1, Op. 49
      

Veure biografies

Biografies

El Tempus Trio neix de l’anhel d’explorar el gran repertori per a piano trio i, paral·lelament, cercar un diàleg contemporani per continuar desenvolupant la literatura de la seva formació. Els crítics l’han descrit com una de les formacions cambrístiques més prometedores de la seva generació; han cultivat importants èxits en diferents concursos i certàmens internacionals, entre els quals destaquen el primer premi del Concurs Internacional de Música “Grand Prize Virtuoso” a Brussel.les, la Medalla de Platí (primer premi) del “WPTA Singapore International Music Competition”, la Medalla de Plata del “2nd Vienna International Competition”, el premi especial del “Concurs Internacional BBVA Montserrat Alavedra”, el tercer premi del 'Rising Stars International Competition Berlin', el primer premi ex-aequo al concurs internacional "Città di Padova" i el primer premi al "2023 Petrichor International Competition" a Nova York, EUA.

Aquest proper mes de juliol debutaran al Carnegie Hall (NYC) com a primers guardonats dels "Golden Classical Music Awards 2024". ?

En l'actualitat, la formació és el primer piano trio que ha finalitzat un màster a la prestigiosa Universitat Mozarteum de Salzburg sota el mestratge del professor Cibrán Sierra Vázquez, violinista del Cuarteto Quiroga. També són convidats a la “European Chamber Music Academy” (ECMA) de Viena i són artistes seleccionats pel programa artístic "Le Dimore del Quartetto" de Milà.

La seva trajectòria professional engloba una mirada polifacètica que es materialitza en importants masterclasses i festivals europeus. Durant la temporada 20/21 van ser "Artistas en Ruta", grup resident seleccionat per la "Asociación de Intérpretes de España" (AiE).

Actualment, gaudeixen de ser els artistes residents de Joventuts Musicals de Moià. A més, el trio celebra aquest any el seu cinquè aniversari, que inclourà concerts a Espanya, Holanda i Itàlia i representarà la Universitat Mozarteum al Festival Musical Chairs 2024 de Montreal, Canadà.

Tempus Trio
Tempus Trio
20/04/24
18:00 h
Auditori Sant Josep (Moià) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR