placeholder

DANIEL BERTOMEU, piano

XI Cicle Joves Talents Maria Vilardell Viñas 2024

Un viatge pel romanticisme: Schubert, Granados, Rakhmàninov i Chopin

El Cicle de Joves Talents Maria Vilardell Viñas dóna oportunitat a músics que estan acabant la seva formació per tal que comencin a tenir accés als escenaris i circuïts concertístics, com a part essencial de la seva formació, ja que la presentació davant del públic és una part de l'acte comunicatiu del concert que s'assoleix només amb la pròpia experiència.

Avui comptem amb un jove pianista deixeble de Daniel Ligorio.

A través del programa “Un viatge pel romanticisme” el jove intèrpret que us presentem avui ens porta de la mà per passejar entre una selecció de diferents compositors, tots ells de la seva època preferida, a la recerca d'una explosió d'emocions i sentiments, i un equilibri intel·ligent entre la sensibilitat, l'enteniment i la nostàlgia.

Programa

I
FRANZ SCHUBERT
Drei Klavierstücke, D. 946
II
ENRIC GRANADOS
Allegro de concierto, op. 46
SERGEI RAKHMÀNINOV
Prelude, No.5 “Alla Marcia”, op. 23
FREDERIC CHOPIN
Etudes, op.25

Veure biografies

Biografies

 

DANIEL BERTOMEU, piano

Daniel Bertomeu Garrido, inicia els seus estudis de piano a l'edat de sis anys al Conservatori Superior de Música El Musical de Bellaterra, on actualment segueix la seva formació musical amb el pianista i professor Daniel Ligorio, i on cursa també estudis de composició.

L'any 2023 va ser guanyador de diversos concursos nacionals i internacionals de la seva categoria, entre els quals destaquen el Primer Premi del Concurs Internacional de piano María Herrero de Granada i Premi Especial Hotchkiss School Connecticut, Primer Premi Gold Hands al Concurs Carles & Sofia Internacional Piano Competition així com el Premi a la millor interpretació de Bach i Rackmaninov, Primer Premi al Concurs Nacional de Piano Diputació d'Albacete, i el Primer Premi al Concurs BBVA de Música al Talent Individual de Catalunya, entre d'altres.

Una proposta de

Daniel Ligorio
Daniel Bertomeu2
Daniel Bertomeu2
Daniel Bertomeu1
Daniel Bertomeu1
18/05/24
18:00 h
Auditori Sant Josep (Moià) 
Gratuït
Finalitzat

Més artistes

ARNAU GARCIA, trompa XAVIER RICARTE, piano
XI Cicle Joves Talents Maria Vilardell Viñas 2024
Cicle Joves Talents
22.06.24
IRENE LÓPEZ, clarinet PAU COLL, piano
XI Cicle Joves Talents Maria Vilardell Viñas 2024
Cicle Joves Talents
08.06.24
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR