placeholder

Duo Sánchez & Fortuny: Piano a quatre mans

[SUSPÈS]

Júlia Fortuny Castellano, piano
Bernat Sánchez Farrés, piano

El Duo Sánchez & Fortuny proposa un programa dedicat al repertori de piano a 4 mans, amb una obra central escrita pel compositor Otto Wanke, guanyador del Premi Mompou 2019.

Sánchez & Fortuny – Piano Duo es va formar el 2017 al Conservatori Superior del Liceu sota el mestratge d’Emili Brugalla. Han rebut consells de músics com Vesko Stambolov, Àlex Ramírez, Diana Baker, Raimon Garriga, Joan Magrané, Enrique Bagaría, Víctor del Valle i Andreas Groethuysen. En la seva trajetòria han estat premiats amb el 2n Premi de la Categoria Superior del Concurs de Cambra Higini Anglès, el 2n Premi en el Concurs de Cambra Ciutat de Mataró, així com el Premi en el XXIII Pòdiums de Cambra de Sant Joan de Vilatorrada i el Primer Premi en el Concurs Internacional de Música de Cambra Romànica. També van ser reconeguts l’any 2018 obtenint el Premi Extraordinari de Música de Cambra del Conservatori Superior de Música del Liceu. El mateix any van debutar a dos pianos al Palau de la Música Catalana en un concert en commemoració del centenari de la Primera Guerra Mundial. Van realitzar el Màster en Interpretació de Música de Cambra gràcies a la beca otorgada per la Fundació del Conservatori del Liceu, col·laborant també amb l’Orquestra de Cambra del Conservatori del Liceu dirigits per Manel Valdivieso. Actualment estudien a la prestigiosa Universitat Mozarteum de Salzburg amb Tal & Groethuysen, un dels millors duets de piano amb més de 30 anys de gravacions i trajectòria. Per aquests estudis se’ls hi ha estat otorgada la beca de la Fundació Pere i Pons.

Programa

  • Franz Schubert: Variacions sobre un tema original en La bemoll Major, D318
  • Ludwig van Beethoven: Gran fuga Op. 134
  • Otto Wanke: Moving Speeds (Estrena absoluta; Premi Mompou 2019)
  • Max Reger: Variacions sobre un tema de Mozart, Op. 132
Duo Sánchez & Fortuny
Duo Sánchez & Fortuny
20/10/20
20:00 h
Teatre Tarragona 
Gratuït
Finalitzat
Miembro de
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR