placeholder

Ensemble O Vos Omnes: Josquin & Sax

Daniel Folqué, alto
Ferran Mitjans, tenor
Matthew Thomson, tenor 
Carles Prat, tenor
Xavier Pastrana, baríton i direcció
Néstor Pindado, baix
Gerard Marsal, saxo soprano

O Vos Omnes porta a escenari un programa lligat a la figura del compositor més gran del renaixement, la fama del qual no va apagar-se fins a l’adveniment de l’estètica barroca.

O Vos Omnes a ser fundat l'any 2011 pel director y compositor Xavier Pastrana. Amb una llarga experiència en la música coral i de formació transversal en el camp de la música clàssica, Xavier Pastrana ha aconseguit en poc temps situar Ensemble O Vos Omnes en un dels grups vocals de música antiga de més projecció de Catalunya. De la passió per la música antiga neix la voluntat de connectar el seu repertori amb el món actual, fent de cada concert una experiència única, propera i commovedora per a tothom. Cadascun dels projectes de l'Ensemble, pretenen posar en valor la capacitat de la música antiga de dialogar amb la societat contemporània. Treballant en la recuperació, contextualització i creació de nous repertoris i formats, Ensemble O Vos Omnes proposa concerts i enregistraments sorprenents i de gran rigor tècnic. Les seves interpretacions de música barroca han estat lloades per la premsa especialitzada, tant en les obres de gran format com en les de petita factura. També han cridat l’atenció les seves interpretacions de música contemporània, que han estat reconegudes per compositors de renom com Bernat Vivancos o Joan Magrané. La capacitat de combinar precisió tècnica amb un so distintiu i d’una gran musicalitat és el segell que ha portat l’Ensemble O Vos Omnes a ser considerat un grup únic en la seva especialitat.

Programa

Josquin Desprez (?-1521):

  • Tu solus qui facis mirabilia 
  • Misericordias Domini Prima Pars 
  • Secunda Pars Tertia Pars 

Jean Richafort (1480-1547):

  • Del Requiem (dedicat a J. Desrpéz) Kyrie 
  • Gradual 

Josquin Desprez (?-1521):

  • Nyphes, nappés
  • Stabat Mater (Prima Pars) Mille Regretz
  • Nymphes de bois
 
15/05/21
20:00 h
Església de Sant Agustí 
Gratuït
Finalitzat
Miembro de
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR