placeholder

Magalí Sare & Sebastià Gris: A boy and a girl

Magalí Sare, veu
Sebastià Gris, guitarra, pedals i efectes

Magalí Sare & Sebastià Gris ens presenten "A boy and a girl" de la mà de l'productor David Soler. Aquesta proposta aposta per l'experimentació electrònica a través de la deconstrucció de temes clàssics i cançons populars mallorquines, creant noves sonoritats on també estan presents elements naturals de l'espai on es va produir l'enregistrament, la rectoria. Guitarra i veu es presenten com a elements principals que abracen contínuament el món dels efectes i distorsions.

La cantant del Vallès occidental i el guitarrista mallorquí van estudiar junts el Grau Superior del Liceu de Barcelona. Durant aquesta etapa, es van conèixer artísticament a fons, van experimentar una connexió musical tan especial que van decidir portar-la als escenaris. En 2016 es crea aquest projecte, aquest duo amb l'objectiu de recuperar cançons de la nostra terra, temes jazzístics i músiques de l'món d'altres llocs, creant nous arranjaments, oferint la seva particular interpretació. El 2018 guanyen el primer premi estatal de jazz de Joventuts Musicals d'Espanya. Paral·lelament, aquests dos músics han anat realitzant altres projectes musicals. Magalí Sare va llançar el seu primer disc en solitari titulat "Cançons d'amor i dimonis"  i es va presentar oficialment en el 50 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Ha realitzat més de 60 concerts a la gira del seu primer treball que ha finalitzat al novembre de l'2019. També, se la coneix per ser la soprano de l'Quartet Melt (guanyadors de la 3era edició del programa de TV3 Oh Happy Day l'any 2015). A més, és la cantant del disc Estómac de la pianista i compositora Clara Peya i té un duo de música experimental amb el contrabaixista Manel Fortià. Durant l'any 2019 ha estat nominada com Talent Emergent en els premis Alícia de l'Acadèmia Catalana de la Música, com Artista revelació en els premis ARC i finalista al premi Terra i Cultura per la musicació del poema Desplegar-se de la Sònia Moya. Sebastià Gris combina la faceta de guitarrista amb la de compositor i arranjador. L'any 2017 funda la "Bull i Pebre Bord Jazz Orquestra ", una big band de músics catalans i mallorquins. L'any 2018 passa a formar part de la banda de el primer disc de Magalí Sare.

 

Venda d'entrades a 10 € abans del concert, al mateix teatre. No hi ha venda anticipada.

Programa

  • Francis Poulenc i Guillaume Apollinaire: Hôtel
  • Popular mallorquina: Vou veri-vou
  • Franz Schubert i Friedrich Rückert: Daß sie hier gewesen
  • Eduard Toldrà: Recança
  • Eric Whitacre: A boy and a girl
  • Popular mallorquina: Sa mort de na Margalida
  • Richard Strauss: Morgen
  • Magalí Sare: Venim a aquest món
  • Sebastià Gris: Temps enrere
Magalí Sare & Sebastià Gris
Magalí Sare & Sebastià Gris
27/04/21
19:00 h
Teatre Metropol 
Gratuït
Finalitzat
Miembro de
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR