placeholder

Virginia Martínez & OCM: Star Wars i altres BSO de John Williams

Orquestra Simfònica Camera Musicae
Virginia Martínez, directora

 

EL LEITMOTIV AL CINEMA

John Williams és un dels compositors més reconeguts de Bandes Sonores del panorama actual. Emmarcat dins d’un estil neoromàntic amb influències d’altres autors com Wolfgang Korngold o el compositor Richard Wagner, Williams fa us de manera habitual del leitmotiv, identificant amb motius musicals personatges, objectes o indrets.

Amb una gran trajectòria i èxits com Star Wars, E.T., Harry Potter, Jurassic Park o Schindler’s List, la música d’aquest compositor ens ha acompanyat durant generacions. Guanyador dels premis cinematogràfics més prestigiosos, les seves melodies transcendeixen la pantalla i es gaudeixen per si mateixes.

En aquest especial concert us proposem una selecció de les millors bandes sonores sense cap distracció visual. A més, us recomanem descobrir el John Williams més desconegut i la seva música fora de la gran pantalla.

 

BIOGRAFIA VIRGINIA MARTÍNEZ

Virginia Martínez és llicenciada en piano i harmonia pel Conservatorio Superior de Música de Murcia i, tenint com a professors a Pilar i Pedro Valero. El 1999 és becada per la Fundación Séneca de Murcia per continuar els seus estudis a l’estranger.

A partir d’aquest any comença a estudiar la carrera de Direcció d’Orquestra al Conservatori de la Ciutat de Viena, tenint com a professors a Reinhard Schwarz i Georg Mark, finalitzant aquests estudis el mes de juny de 2003 i obtenint la qualificació de “Matrícula d’Honor amb menció especial “.

 

Programa

J. Williams: Star Wars, E.T., Harry Potter, Jurassic Park i Schindler’s List

 
17/01/21
18:00 h
Teatre Tarragona 
Gratuït
Finalitzat
Subvencionado por
Miembro de
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR