placeholder

Academia 1750 amb Inés Moreno: Per a coneixedors i amants de la família bach

Acadèmia 1750
Massimo Spadano, director
Inés Moreno, clave

Aquest programa s’ha creat al voltant d’una idea que sorgí del mateix Carl Philipp Emmanuel Bach i el seu recull de Sis sonates per tecla amb les seves tornades variades i sis antologies de sonates, fantasies i rondós fantasies per coneixedors i amants, o en l’idioma original “für Kenner und Liebhaber”. És d’aquesta arrel que en surt la proposta de l’Acadèmia 1750, relacionada amb obres de la família Bach i dirigida als/les amants de la seva música.

Aquest ensemble nasqué el 2006 amb el nom de “La Principessa filosofa” i a partir de l’any 2009 començà la seva col·laboració amb al Festival de Músiques de Torroella, prenent el nom d’Acadèmia 1750, fins que l’any 2015, Massimo Spadano n’assumí el lideratge. Els components de l'Acadèmia 1750 són músics especialitzats en el camp de la interpretació històrica i mantenen en comú l'interès per l'aprofundiment en la tècnica interpretativa en qüestió tot utilitzant còpies i/o originals dels instruments originals. Tots els membres de l’Acadèmia formen part de coneguts projectes orquestrals com “Le Concert des Nations”, “Les Musiciens du Louvre”, “Concerto Köln”, “Al Ayre Español” i “El Conciert Español”, entre d'altres.

 

Programa

  • Carl Philipp Emanuel Bach: Simfonia V en Si menor Wq 182/5 
  • Carl Philipp Emanuel Bach: Sonata en Sol menor Wq 62/3 (H 22)       
  • Carl Philipp Emanuel Bach: Concert en Si menor per a clave             
  • Wilhelm Friedemann Bach: Simfonia en Re menor F 65  
  • Johann Sebastian Bach: Concert de Brandenburg núm. 5, BVW 1050
11/04/21
19:00 h
Teatre Tarragona 
 
Subvencionado por
Miembro de
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR