placeholder

SARA BAÑERAS, soprano & JOSÉ RAMÓN MARTÍN, piano

CLÀSSICA: RECITAL

LES CHEMINS DE LA MUSIQUE
A Les chemins de la musique, la soprano Sara Bañeras, guanyadora del primer premi del IV Concurs Josep Palet de Martorell, proposa un recorregut pel repertori romàntic i postromàntic a través d’un ampli ventall de gènere, des del Lied i la chanson française fins a les àries d’òpera i sarsuela d’un bon nombre de compositors de múltiples nacionalitats.

Programa

Richard Strauss: Morgen, Freundliche Vision, Allerseelen /  «Mir ist die Ehre widerfahren» de l’òpera Der Rosenkavalier Franz Liszt: Die Lorelei, Pace non trovo Reynado Hahn: A Chloris /  Léo Delibes: Les filles de Cadix Jules Massenet: «Je marche sur tous les chemins» de l’òpera Manon Giacomo Puccini: «Quando me’n vo» de l’òpera La Bohème / Giuseppe Verdi: «Addio del passato», de l’òpera La Traviata 
Miquel Ortega: L’enamorat li deia Manuel Fernández Caballero: «Yo quiero a un hombre» de la sarsuela
El Cabo primero
Veure biografies

Biografies

SARA BAÑERAS és llicenciada en Economia i amb estudis de Musicologia, va estudiar al Conservatori Superior de València on obté el màster d’Òpera (2018). S’ha format amb la soprano Ofelia Sala i el tenor Dalmau González. El 2021 ha debutat al Gran Teatre del Liceu interpretant el paper de Contessa di Ceprano de l’òpera Rigoletto i ha participat en el cicle El Primer Palau. Va debutar en 2012 interpretant el paper de Francina a la sarsuela Cançó d’amor i de guerra. Ha cantat a festivals com el Festival Rossini de Pesaro, Gstaad New Years Festival (Suïssa), Sankt Goar International Music Festival (Alemanya), Ticino Music Festival, Fundació Princesa d’Astúries, Festival Life Victoria 2018, Festival Daurada Escena …. També ha estat reforç del cor del Gran Teatre del Liceu la temporada 2019-2020 amb Intermezzo. Ha participat en diversos concursos i ha estat primer premi del Concurs Josep Palet de Martorell (2021), en el Compostela Lírica (2020), beca Ferrer- Salat en el Concurs Viñas 2020 i segon premi en el 14è Concurs Internacional de Música de les Corts, (2018).
JOSÉ RAMÓN MARTÍN ingressa a l’Escolania de València a 8 anys i inicia els seus estudis de piano i violí. Posteriorment, estudia piano amb Ricardo Roca i Mario Monreal. Assisteix a classes magistrals amb Guillermo González, Rita Wagner, Wolfram Rieger i Miguel Zanetti… Com a pianista ha guanyat el Concurs Mestre Serrà en cinc ocasions, primer premi del Concurs Ciutat de la Línia, primer premi del Concurs Internacional José Roca. El 2007 va entrar al Centre de Perfeccionament Plácido Domingo del Palau de les Arts de València on s’ha especialitzat com repertorista. De llavors ençà treballa com a pianista repertorista i director assistent al Palau de les Arts.

Una proposta de

Primer Premi del Concurs de Cant Josep Palet de Martorell
Sara Bañeras
Sara Bañeras
Sara Bañeras i José Ramón Martín
Sara Bañeras i José Ramón Martín
30/05/23
19:00 h
Teatre Metropol (Tarragona) 
Miembro de
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR