placeholder

LA NOVENA DE BEETHOVEN

Jone Martínez, soprano · Tànit Bono, mezzosoprano · Eamonn Mulhall, tenor · Carles Pachón, baríton · Cor Madrigal · Franz Schubert Filharmonia · Tomàs Grau, director

El 7 de maig de 1824, Beethoven va estrenar a Viena la seva Novena Simfonia, dos-cents anys després, aquesta obra continua sent l’afirmació musical definitiva de la llibertat i la germanor entre cultures. Cap altra obra ofereix aquest missatge de manera tan profunda i a la vegada tan comprensible per tothom.

Celebrarem junts el 200 aniversari d’aquesta obra que, a cada escolta, ens encoratja a cultivar l’esperit fraternal de la humanitat.

Programa

L. van Beethoven: Simfonia núm. 9, op. 125

Veure biografies

Biografies

El Cor Madrigal va ser fundat per Manuel Cabero el 1951. El 1993 Mireia Barrera n’assumeix la direcció i el setembre de 2019 la succeeix Pere Lluís Biosca com a director titular. L’activitat del cor se centra en la interpretació del repertori contemporani, tot mostrant un especial interès en la divulgació dels autors catalans. Paral·lelament, aborda les obres per a cor i orquestra dels períodes barroc i clàssic.

El Cor Madrigal ha estat dirigit per grans batutes com Celibidache, Comissiona, Cambreling, Cao, Mc Creesh, Decker, Foster, King, Mas, Mena, Pablo Pérez, Pinnock, Pons, Oué, Ros Marbà, Rostropovitx, Scimone i Vicent. En l’etapa que Manuel Cabero hi va ser al davant, el Cor Madrigal va cantar en l’estrena mundial d’Atlàntida de Falla i en la primera audició a Espanya de la Missa Solemnis de Mozart.

Tomàs Grau
Tomàs Grau
03/05/24
20:00 h
Teatre Tarragona (Tarragona) 
Gratuït
Finalitzat
Subvencionado por
Miembro de
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR