placeholder

Avís Legal

POLÍTICA DE PRIVACITAT - WEB

Joventuts Musicals de Moià informa els usuaris d'aquest servei web sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal perquè determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar les dades personals que se'ls puguin requerir o que es puguin obtenir amb motiu de la la subscripció o alta a alguns dels serveis oferts.

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Joventuts Musicals de Moià informa que les dades personals facilitades a través dels formularis d'aquest web, mitjançant missatges de correu electrònic o com a conseqüència de qualsevol transacció o operació realitzada, seran objecte de tractament i recollides en un fitxer de dades, previ consentiment del remitent per a ser inclòs al fitxer. La finalitat d'aquest fitxer és servir com a suport d'informació a la gestió administrativa i comercial de l'empresa. L'usuari d'aquest servei reconeix que la informació i les dades personals subministrades són exactes i veraces.

En aquest sentit, es compromet a comunicar de forma immediata qualsevol modificació de les seves dades de caràcter personal per tal que la informació continguda en l'esmentat fitxer estigui en tot moment actualitzada i no contingui errors. A l'efecte de l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació, l'usuari presta el seu consentiment per a l'enviament de COMUNICACIONS COMERCIALS per part de Joventuts Musicals de Moià a l'adreça de correu electrònic indicada inicialment al registre per a l'accés als serveis prestats o a qualsevol modificació posterior, podent oposar-se en tot moment a l'enviament de comunicacions mitjançant sol·licitud a través de canals específicament habilitats per a això.

Aquestes COMUNICACIONS COMERCIALS, que sempre seran realitzades per Joventuts Musicals de Moià, podran contenir informació sobre productes i/o serveis comercialitzats directament per l'entitat o bé relatius a tercers amb els quals hi hagi algun tipus de relació, acord o contracte. Si ho desitja pot dirigir-se a Joventuts Musicals de Moià, domiciliada a c/ Joies 11-13, 08180 Moià o enviar un correu electrònic a moia@joventutsmusicals.cat per tal d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició. Joventuts Musicals de Moià es reserva el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, l'entitat anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR